Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-29@13:09:35 GMT

فرصت سرمایه‌گذاری در مسیر کسب مجوز از بین می‌رود

تاریخ انتشار: ۲۵ مهر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۴۰۸۹۹۷

فرصت سرمایه‌گذاری در مسیر کسب مجوز از بین می‌رود

ایسنا/زنجان رئیس کمیسیون اصل ۹۰ مجلس شورای اسلامی گفت: کسب مجوز کسب و کار، میدان مینی است که تولیدکنندگان باید از آن عبور کنند.

حجت‌الاسلام حسن شجاعی در گفت‌وگو با ایسنا، با اشاره به اینکه یکی از موضوعاتی که در حوزه کسب و کارها به مردم آسیب زده، موضوع کسب مجوز است و یادآوری اینکه کسب مجوز برای تولید در کشور مانند ورود به میدان مین است، تصریح کرد: سخت‌گیری در این حوزه سبب منصرف شدن اغلب سرمایه‌گذاران می‌شود، زیرا در این مدت علاوه بر همه مشکلات، ارزش سرمایه آنان نیز کاهش می‌یابد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با تاکید بر ضرورت کاسته شدن از حجم بروکراسی‌های اداری و رفع موانع تولید در سالی که مقام معظم رهبری بیش از هر زمانی به این موضوع توجه دارند، بیان کرد: بسیاری از تولیدکنندگان در مسیر کسب مجوزها فرصت سرمایه‌گذاری را نیز از دست می‌دهند.

این نماینده مجلس با یادآوری اینکه موضوع مجوزها یکی از گلوگاه‌های اصلی است که موانع بی‌شماری را برای تولید به وجود آورده است، به‌ طوری‌ که برای راه‌اندازی یک واحد تولیدی باید ده‌ها مجوز اخذ شود، ادامه داد: در همین راستا و در ماده یک، طرح تسهیل صدور مجوز کسب و کار، مجوزهای تاییدمحور و ثبت‌محور از یکدیگر تفکیک شده است.

وی با توضیح این مطلب که مجوزهای تاییدمحور مجوزهایی است که با سلامت بهداشت عمومی و امنیت ملی سر و کار دارند یا مستلزم بهره‌برداری از منابع‌طبیعی و یا تغییر کاربری کشاورزی هستند، یادآور شد: به طور اجمالی مجوزهای ثبت‌محور نیز مجوزهایی هستند که نیاز به ثبت در زمینه تولید در سامانه خاصی دارند تا بتوانند شروع به کسب و کار کنند.

رئیس کمیسیون اصل ۹۰ مجلس شورای اسلامی، با اشاره به موضوع تصویب طرح تسهیل صدور مجوز کسب و کار، خاطرنشان کرد: در مورد طرح تسهیل برخی مجوزهای کسب و کار، گفت‌وگوهای زیادی در فضای نخبگانی صورت گرفته و رویکرد اقناعی در این زمینه داریم که امیدواریم با تحقق این موضوع شاهد گره‌گشایی از مشکلات سرمایه‌گذاران باشیم.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی سیاسی زنجان مجوز کسب وکار حجت الاسلام حسن شجاعی کمیسیون اصل نود مجلس شورای اسلامی کسب و کار کسب مجوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۴۰۸۹۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایجاد یک‌هزار شغل با شناسایی ۴۲ فرصت سرمایه‌گذاری در مازندران

مدیرکل شیلات مازندران گفت: با شناسایی ۴۲ فرصت سرمایه‌گذاری و افزایش ۴۵ هزار تن تولید اولیه محصولات شیلاتی در مازندران یک‌هزار شغل جدید ایجاد می‌شود.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از مازندران، قاسم کریم‌زاده، امروز _یکشنبه، نهم اردیبهشت_ در نمایشگاه ایران اکسپو ۲۰۲۴ در جمع خبرنگاران با اشاره به ظرفیت و پتانسیل‌های شیلاتی این استان اظهار کرد: در این نمایشگاه پنج محور پتانسیل شیلاتی مازندران بررسی و در نمایشگاه عرضه شده است.

وی با بیان اینکه صادرات و توسعه بازار آبزیان از مهم‌ترین برنامه‌های حوزه صادراتی است، افزود: شیلات مازندران دارای سه هزار و ۹۰۰ واحد آبزی‌پروری و ۱۱۴ تشکل صیادی است که سالانه ۱۳ هزار نفر در پروتئین جامعه تلاش می‌کنند.

مدیرکل شیلات مازندران میزان تولید این استان را در بخش شیلاتی سالانه حدود ۱۳۰ هزار تن عنوان و مطرح کرد: از این میزان تولید سالانه شش تا ۱۲ تن محصول صادر می‌شود.

کریم‌زاده با اعلام اینکه سالانه ۱۰ تا ۲۰ میلیون دلار از محل صادرات شیلاتی مازندران حاصل می‌شود که سال گذشته رقم صادرات این استان ۸۰۳ میلیون دلار بود، گفت: ماهیان خاویاری محصول اصلی و ارزآور حوزه شیلاتی کشور و این استان است که سالانه دو هزار و ۶۰۰ تن ماهی خاویاری در مازندران تولید می‌شود؛ از این میزان با استحصال ۹۰۳ تن خاویار به ارزش اقتصادی یک‌هزار و ۲۰۰ میلیارد تومان است.

وی میزان صادرات ماهیان خاویاری را با میزان تولیدات خاویار ۱۱۰ تن انواع گوشت خاویاری به کشورهای مختلف با ارزش اقتصادی آن ۷۳۰ هزار دلار بیان کرد و گفت: مازندران ۵۲ درصد استحصال ماهیان خاویاری کل کشور و ۴۷ درصد استحصال خاویار را در اختیار دارد.

این مسئول با اشاره به توسعه زنجیره ارزش محصولات شیلاتی این استان یادآور شد: سه موضع توسعه پرورش ماهی در قفس‌های دریایی با نگاه اقتصاد دریا محور با مشارکت مردم، توسعه پرورش ماهیان خاویاری با اراضی ساحلی و تولید ماهیان کیلکا با اقتصاد دریامحور در این اداره‌کل مورد تاکید است.

وی با بیان اینکه در این اداره کل، ۴۲ فرصت سرمایه‌گذاری شناسایی شده است، خاطرنشان کرد: با به انجام رسیدن این فرصت‌ها، ۴۵ هزار تن تولید اولیه محصولات شیلاتی استان افزایش پیدا می‌کند، همچنین یک‌هزار شغل جدید در این مسیر ایجاد می‌شود.

کد خبر 748902

دیگر خبرها

  • ۱۱۱ فرصت سرمایه‌گذاری پیش‌بینی و معرفی شده است
  • ایجاد یک‌هزار شغل با شناسایی ۴۲ فرصت سرمایه‌گذاری در مازندران
  • تبدیل ۴۶۸ هزار مجوز کاغذی به شناسه یکتا/ از ۲۵ اردیبهشت، مجوزهای کاغذی بی‌اعتبار می‌شود
  • تبدیل ۴۶۸ هزار مجوز کاغذی به شناسه یکتا
  • مجوزهای الکترونیک به نفع فعالان اقتصادی واقعی است
  • صدور الکترونیکی مجوزها بدون نظارت آسیب‌زا می‌شود
  • سازمان ملی استاندارد صدرنشین جدول تبدیل دستگاهی
  • آخرین آمار از وضعیت تبدیل مجوزهای کاغذی به شناسه یکتا | این ۶ استان کمترین میزان تبدیل مجوزهای کاغذی به الکترونیکی را داشته‌اند
  • مهلت تبدیل مجوزهای کاغذی به الکترونیکی تا 25 اردیبهشت ماه تمدید شد
  • تبدیل ۳۲ درصد مجوزهای کاغذی به الکترونیکی در لرستان