Web Analytics Made Easy - Statcounter

جعفر قادری عضو کمیسیون ویژه جهش و رونق تولید و نظارت بر اجرای اصل ۴۴ قانون اساسی مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه مجلس گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان، شیوه ورود به عرصه وکالت را از طریق آزمون کانون وکلا نامناسب دانست و گفت: در حال حاضر برای ورود فارغ التحصیلان رشته حقوق به عرصه وکالت سهمیه بندی وجود دارد و تعداد محدودی با آزمون پذیرش می‌شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

البته علاوه بر کانون وکلا، مجموعه‌های دیگری هم در این روند دخالت دارند.

وی با اشاره به بررسی مواد طرح تسهیل صدور مجوز کسب و کار اظهار کرد: در این طرح تلاش شده تا در عرصه وکالت رفع انحصار شود. در نتیجه تصویب محتوای طرح یاد شده، سهمیه بندی برای ورود به این حوزه از طریق آزمون حذف می‌شود و ورود طبق کسب بالاترین نمره و درصد در آزمون صورت خواهد گرفت. به طوریکه اگر هر شخص ۷۰ درصد از متوسط یک آزمون را کسب کند، پذیرفته خواهد شد.

عضو کمیسیون ویژه جهش و رونق تولید و نظارت بر اجرای اصل ۴۴ قانون اساسی مجلس افزود: با شیوه پیش بینی شده در طرح، پذیرش افراد برای وکالت تا حدودی تسهیل می‌شود و چنین نیست که همه آزمون دهندگان پذیرفته شوند. اگر تا پیش از این حد نصابی برای پذیرش در آزمون در نظر گرفته می‌شد و ملاک عمل قرار می‌گرفت، با توجه به سختی یا آسانی آزمون تعداد پذیرفته شدگان تغییر می‌کرد، در حالیکه حالا چنین استانداردی وجود ندارد.

قادری بیان کرد: برای گروه‌های وکالت، سردفتری و کارشناسان رسمی دادگستری انحصاری ایجاد شده که به کاهش کیفیت ارائه خدمات حقوقی منجر می‌شود. متأسفانه برای این سه گروه شغلی تعداد محدودی مجوز تعیین کرده‌اند که باعث شده در طول سال‌های گذشته انحصار و گرانی تعرفه‌ها در حوزه حقوقی رخ دهد.

بیشتر بخوانید

جرم انگاری برای متخلفان از نکات مثبت طرح تسهیل صدور مجوز کسب و کار است/ وکلا و سردفتران شرایط ویژه خود را در طرح دارند

وی با تأکید بر اینکه ایجاد فضاهای رقابتی در حوزه وکالت باعث شکسته شدن سد انحصار می‌شود، یادآور شد: تاکنون بعضی از اصناف با عنوان حریم، انحصار ایجاد کرده اند که با قانونی شدن طرح تسهیل صدور مجوزهای کسب و کار، هزینه بالای فعالیت‌های انحصاری پرداخت نخواهد شد.

عضو کمیسیون ویژه جهش و رونق تولید و نظارت بر اجرای اصل ۴۴ قانون اساسی مجلس با اشاره به مخالفت کانون وکلا با طرح تسهیل صدور مجوز کسب و کار بیان کرد: به طور طبیعی این طرح می‌تواند تعداد وارد شدگان به عرصه وکالت را افزایش دهد و این مسئله باعث واکنش کانون وکلا شده است. آنها با تعدادی از نمایندگان در این خصوص گفت‌وگو کرده‌اند و به دنبال لابی برای ممانعت از تصویب این طرح بر آمده‌اند، اما نمايندگان بر اساس مصالح جامعه تصمیم گیری می‌کنند و تاکنون تسلیم فشارها و رایزنی‌های کانون وکلا نشدند. بعید می‌دانم فشار این افراد بتواند اثری بر تصمیم نمایندگان بگذارد.

قادری ادامه داد: سالیانه تعداد محدودی از متقاضیان امکان ورود به کانون وکلا را پیدا می‌کنند، در حالیکه این تعداد از افراد درصد قابل قبولی را تشکیل نمی‌دهند. به همین علت مجلس به دنبال ورود افراد بیشتری به کانون است. با توجه به روش مطرح شده در طرح مجلس، نیازی به برگزاری چند باره آزمون در طول یک سال وجود ندارد. چنانچه این طرح به تصویب نهایی مجلس برسد با برگزاری یک آزمون در طول سال بر تعداد وکلای کشور افزوده می‌شود و شرایط برای ورود وکلای جدید فراهم خواهد شد.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: مجلس یازدهم رونق تولید جهش تولید کانون وکلا کسب و کار طرح تسهیل صدور مجوز کسب و کار عرصه وکالت کانون وکلا برای ورود

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۳۳۶۵۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ابلاغ مقررات تسهیل صدور پروانه تولید فرآورده‌های طبیعی، سنتی و مکمل

به گزارش گروه سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا، علیرضا رستمی اظهار کرد: تلاش ما بر این است که منویات مقام معظم رهبری در امر «جهش تولید با مشارکت مردم» را جامه عمل بپوشانیم، لذا با تدبیر ریاست سازمان، مقررات تسهیل شده جدیدی در صدور پروانه تاسیس واحد تولیدی فرآورده‌های طبیعی سنتی مکمل ابلاغ کردیم.

وی بیان کرد: اگر خط تولید کارخانه‌ای توسط اداره کل داروی سازمان غذا و دارو به تایید فنی GMP رسیده باشد، نیازی به موازی کاری و طی مجدد مراحل تایید در اداره کل فراورده‌های سنتی مکمل طبیعی نخواهد داشت و این موضوعی است که پیش از این بعضا تا حدود شش ماه بطول می‌انجامید

 رستمی تصریح کرد: مباحث جهش تولید، رونق صادرات و خودکفایی در تولید مواد اولیه فراورده‌های طبیعی سنتی مکمل در دستور کار ویژه این اداره کل قرار دارند.

 

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • لابی‌های سنگین در راهروهای مجلس برای صندلی ریاست
  • مخالفت مجلسی‌ها با کلیات طرح افزایش تعداد نمایندگان به ۳۳۰ نفر
  • مجلس یازدهم با افزایش نمایندگان به ۳۳۰ نفر مخالفت کرد
  • مخالفت مجلس با کلیات طرح افزایش تعداد نمایندگان
  • مخالفت نمایندگان با کلیات طرح اصلاح جداول حوزه های انتخابیه
  • مخالفت مجلس با افزایش تعداد نمایندگان
  • مخالفت مجلس با افزایش ۴۰ نفر به تعداد نمایندگان مجلس
  • صدور الکترونیکی مجوزها بدون نظارت آسیب‌زا می‌شود
  • ابلاغ مقررات تسهیل صدور پروانه تولید فرآورده‌های طبیعی، سنتی و مکمل
  • تسهیل در صدور پروانه شرکت های داروسازی