Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار حوزه مجلس گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان، محسن زنگنه نماینده تربت حیدریه در حاشیه صحن علنی امروز و در جمع خبرنگاران گفت: طرح تسهیل صدور مجوز کسب و کار موجب می‌شود تمام مجوزها را ثبت محور اعلام می کند و هر کسی که در درگاه ملی مجوزها تقاضای مجوز کند، به طور خودکار پس از سه روز مجوزش صادر می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: البته برخی کسب و کارها که با امنیت و سلامت کشور و بهداشت جامعه سروکار دارد یا مستلزم تعرض به محیط زیست هستند، تایید محور شدند. البته برای آن‌ها نیز یک مهلت زمانی به دولت اعلام کردیم که با اقدام هیئت مقررات‌زدایی و تصویب هیئت وزیران، درخواست مجوز در سامانه بارگذاری می شود. این دسته از مجوزها نیز باید از سوی دستگاه‌ها استعلام شوند و اگر استعلام‌ها در زمان لازم پاسخ داده نشود، از نظر قانون فرد مجوز را کسب کرده است. همچنین هیچ دستگاهی به آن کسب و کار نمی تواند تعرض کند.

زنگنه اظهار کرد: در حوزه کاهش تولید و رونق آن اولین سد مقابله کسب و کارها، صدور مجوز هاست و متأسفانه افراد ممکن است یک یا چند سال پشت درگاه صدور مجوز بمانند. موانع صدور مجوز کسب و کار سه نوع است؛ نبود شفافیت نخستین مورد است که دولت موظف شده همه بخشنامه ها را در این حوزه شفاف کند.

این نماینده توضیح داد: تسریع در صدور مجوز کسب و کار دومین مسئله است و تعارض منافع نیز مانع سوم به شمار می‌رود. متاسفانه درصد بالایی از کسب و کارهای کشور جدا از مراحل اخذ مجوز با سد تعارض منافع مواجه می‌شوند. یعنی دستگاه‌هایی می خواهند مجوز بدهند که ذینفع هستند، افزایش بازار کسب و کار معمولا برایشان خوشایند نیست.

نماینده تربت حیدریه در مجلس گفت: مجلس در تبصره ۴ ماده نخست آورده که هر گونه محدودیت از جمله محدودیت جغرافیایی، تعداد و... برداشته می‌شود. در مورد کانون وکلا ایراد ما این است که چرا از هزار فارغ التحصیل نخبه کشور باید ۱۰۰ نفر جذب شوند؟

زنگنه یادآور شد: از داروخانه و نانوایی تا کارگزاری بورس و شرکت‌های بیمه و کانون‌های وکالت محدودیت نخواهند داشت و همه در فضای رقابتی وارد می‌شوند. بر اساس سند تهیه شده در قوه قضائیه، در یکی از مواد تصریح شده خدمات قضایی اعم از کارشناسان رسمی و وکالت در یک فضای رقابتی شکل می‌گیرند.

این نماینده طرح تسهیل صدور مجوز کسب و کار را انقلابی در رونق و جهش تولید دانست و اظهار کرد: برای مجوزهای ثبت محور پس از سه روز به صورت خودکار شناسه یکتا اعلام می‌شود و هیچ نهادی حق تعرض به آن فرد را ندارد. در مورد مجوزهای تایید محور هم دستگاه صادر کننده باید زمان اعلام کند. یک روز پس از گذشت آن زمان کاملا به صورت خودکار درگاه استعلام را مثبت در نظر می‌گیرد و مجوز را صادر می‌کند.

وی تاکید کرد: ما در طرح تسهیل صدور مجوز کسب و کار به هیچ عنوان به مراجع و مراحل و شرایط صدور مجوز ورود نکردیم. دستگاه های ذیربط بر اساس قانون در حوزه مجوزها مانند قبل عمل می‌کنند. طرح مجلس، تسهیل صدور مجوز و کاهش زمان را در دستور کار خود دارد.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: مجلس یازدهم صحن علنی مجوز کسب و کار طرح تسهیل صدور مجوز کسب صدور مجوز کسب و کار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۱۱۶۶۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تبدیل ۴۶۸ هزار مجوز کاغذی به شناسه یکتا

به گزارش خبرگزاری مهر، در میان استان‌ها بیشترین تبدیل مجوز کاغذی به شناسه یکتا در استان‌های لرستان، گیلان، چهارمحال و بختیاری و خراسان جنوبی صورت گرفته است. در هر یک از استان‌های مذکور به ترتیب ۱۲.۹ درصد، ۱۲.۹ درصد، ۱۰.۹ درصد و ۹ درصد از مجوزهای کاغذی صادره به شناسه یکتا تبدیل شده است.

در هر یک از این استان‌ها به ترتیب ۲۲ هزار و ۷۵۱ مجوز، ۳۲ هزار و ۵۲۸ مجوز، ۱۰ هزار و ۳۳۵ مجوز و ۶ هزار ۹۴۸ مجوز کاغذی به شناسه یکتا تبدیل شده است. کمترین میزان تبدیل مجوزهای کاغذی به الکترونیکی به ترتیب در استان‌های خوزستان، کرمان، بوشهر، فارس، هرمزگان و سیستان و بلوچستان صورت گرفته است.

در میان دستگاه‌ها نیز سازمان ملی استاندارد، اصناف، وزارت ورزش و جوانان و سازمان نظام پزشکی در صدر جدول کارزار تبدیل مجوزهای کاغذی به شناسه یکتا قرار دارند. هر یک از این دستگاه‌ها به ترتیب ۲۴.۵ درصد، ۱۸.۲ درصد، ۸.۵ درصد و ۳.۸ درصد از کل مجوزهای کاغذی خود را به شناسه یکتا تبدیل کردند.

لازم به ذکر است؛ از ۲۵ اردیبهشت سال ۱۴۰۳ مجوزهای کاغذی بی اعتبار هستند و سامانه‌های دولتی و بانکی به فعالان اقتصادی فاقد مجوز الکترونیک (شناسه یکتا) خدمت نمی‌دهند.آن دسته از فعالان اقتصادی که هنوز شناسه یکتا ندارند یعنی نام شأن در « qr.mojavez.ir» نیست می‌توانند با گوشی همراه خود و ورود فقط ۳ کد (شماره سریال کارت ملی، شناسه / کد صنفی و کد پستی محل کسب) در درگاه ملی مجوزها « mojavez.ir»، به سرعت، رایگان و غیرحضوری مجوز الکترونیکی (شناسه یکتا) دریافت کنند.

کد خبر 6091338

دیگر خبرها

  • تبدیل ۴۶۸ هزار مجوز کاغذی به شناسه یکتا
  • صدور مجوز ۱۸ پروانه ساختمانی در یک ماه
  • تسریع و تسهیل انواع تست کمک‌فنر‌ها با تولید مولتی‌تستر ایرانی ممکن شد
  • صدور الکترونیکی مجوزها بدون نظارت آسیب‌زا می‌شود
  • استان گلستان در حذف پروانه کسب‌های کاغذی ۴ پله صعود کرد
  • ابلاغ مقررات تسهیل صدور پروانه تولید فرآورده‌های طبیعی، سنتی و مکمل
  • تسهیل در صدور پروانه شرکت های داروسازی
  • تبدیل ۳۲ درصد مجوزهای کاغذی به الکترونیکی در لرستان
  • حذف موازی کاری از صنعت داروسازی/ تسهیل در صدور پروانه و تولید
  • حذف موازی کاری از مسیر صنعت داروسازی/تسهیل در صدور پروانه و تولید