Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-29@13:05:50 GMT

برخی کسب و کارها نباید در اختیار  افراد خاص قرار گیرد

تاریخ انتشار: ۲۴ شهریور ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۱۱۵۰۰۶

برخی کسب و کارها نباید در اختیار  افراد خاص قرار گیرد

به گزارش خبرنگار سیاسی ایرنا، «سید محمدرضا میرتاج الدینی» در جلسه علنی روز چهارشنبه مجلس شورای اسلامی در موافقت با طرح تسهیل صدور برخی مجوزهای کسب و کار، گفت: صدور مجوزها یکی از موانع اصلی کسب و کار و تولید در کشور محسوب می‌شود که باید در سال رفع موانع تولید این موانع را از سد راه فعالان اقتصادی برداریم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس افزود: مجوزها در دو بخش تایید محور و ثبت محور هستند که تعدادی از این مجوزها مانند سلامت، محیط زیست، امنیت، بهداشت عمومی، منابع طبیعی و تغییر کاربری در زمره تاییدمحورها محسوب می‌شوند.

میرتاج‌الدینی ادامه داد: بیش از ۲۰ مجوز در کشور ثبت محور هستند که دستگاه‌های دیگر فقط باید نظارت کنند که این استانداردها رعایت می‌شود که البته اکثر این نظارت‌ها آنلاین هستند.

وی گفت:‌ شکستن انحصارها با قانونی شدن صدور مجوز در کسب و کار اجرایی خواهد شد و نباید اجازه دهیم برخی کسب و کارها در اختیار  افراد خاص قرار گیرد، به همین دلیل باید با صدور مجوزهای کسب و کار و تسهیل این روند،  شفافیت را افزایش دهیم.

نماینده مردم تبریز در مجلس یازدهم افزود: در صورت اجرای طرح تسهیل صدور مجوزهای کسب و کار در کشور بیش از یک میلیون و ۳۰۰ هزار شغل ایجاد خواهد شد و انحصارات استثماری پایان می‌پذیرد.

همچنین در این نشست «سید محسن دهنوی» در موافقت با طرح تسهیل صدور برخی مجوزهای کسب و کار گفت: در شهرستان‌های مختلف شاهد جوانان تحصیل کرده و بیکاری هستیم که علت این بیکاری و عدم اشتغال به سختی محیط کسب و کار بر می‌گردد. وقتی پول زیادی در کشور ما وجود ندارد که به جوانان وام دهیم، باید بکوشیم موانع را از جلوی فعالیت آنها برداشته و زمینه توسعه فعالان اقتصادی را فراهم آوریم.

عضو هیات رییسه مجلس افزود: متاسفانه رتبه جهانی ایران در شاخص سهولت کسب و کار ۱۲۰ از ۱۹۰ کشور دنیا است که این جایگاه به مقررات دست و پاگیر در کشور باز می‌گردد.

دهنوی ادامه داد: در دنیا گرفتن مجوز به منزله روبان خط پایان رقابت میان کسب و کارها نیست، بلکه صدور مجوز نقطه شروع کار است، نه پایان کار، اما صدور مجوز در کشورمان قیمت پیدا کرده است.

دهنوی گفت: دریافت مجوز درمانی ۷۰ میلیارد تومان قیمت دارد که این مجوز را فقط افراد پولدار می‌توانند بگیرند که رابطه داشته باشند این در حالی است که در اطراف تهران کمبود فضای بیمارستانی وجود دارد.

وی افزود: طرح تسهیل صدور مجوزهای کسب و کار در کشور حداقل ۵۰۰ هزار شغل ایجاد خواهد کرد و در شرایط فعلی با کدام سرمایه می‌خواهیم ۵۰۰ هزار شغل ایجاد کنیم، از همین رو باید بکوشیم فضای کسب و کار را در کشور بهبود ببخشیم.

برچسب‌ها مجلس شورای اسلامی سیدمحمدرضا میرتاج‌الدینی مجلس یازدهم سید محسن دهنوی بهبود فضای کسب و کار

منبع: ایرنا

کلیدواژه: مجلس شورای اسلامی سیدمحمدرضا میرتاج الدینی مجلس یازدهم مجلس شورای اسلامی سیدمحمدرضا میرتاج الدینی مجلس یازدهم سید محسن دهنوی بهبود فضای کسب و کار مجوزهای کسب و کار طرح تسهیل صدور صدور مجوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۱۱۵۰۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آخرین آمار از وضعیت تبدیل مجوزهای کاغذی به شناسه یکتا | این ۶ استان کمترین میزان تبدیل مجوزهای کاغذی به الکترونیکی را داشته‌اند

به گزارش همشهری آنلاین، تعداد مجوزهای کاغذی که تا روز هفتم اردیبهشت به شناسه یکتا تبدیل شده است به ۴۵۲ هزار و ۴۸ مجوز رسید که از این تعداد سهم اصناف ۴۲۴ هزار و ۵۷۶ مجوز است.

در بین دستگاه‌ها بیشترین تبدیل مجوزهای کاغذی به شناسه یکتا از سوی سازمان ملی استاندارد، اصناف، وزارت ورزش و جوانان و سازمان نظام پزشکی انجام شده است. هر یک از این دستگاه ها به ترتیب ۲۴.۳ درصد، ۱۷.۶ درصد، ۸.۴ درصد و ۳.۳ درصد از کل مجوزهای کاغذی صادره خود را به شناسه یکتا تبدیل کرده اند.

گفتنی است؛ در میان استان ها بیشترین تبدیل مجوز کاغذی به شناسه یکتا در استان های لرستان، گیلان، چهارمحال و بختیاری و خراسان جنوبی صورت گرفته است. در هر یک از استان های مذکور به ترتیب ۱۲.۷ درصد، ۱۲.۷درصد، ۱۰.۶ درصد و ۸.۸ درصد از مجوزهای کاغذی صادره به شناسه یکتا تبدیل شده است.

براساس این گزارش کمترین میزان تبدیل مجوزهای کاغذی به الکترونیکی به ترتیب در استان های گلستان، کرمان، بوشهر، فارس، هرمزگان و سیستان و بلوچستان صورت گرفته است.

لازم به ذکر است، از ۲۵ اردیبهشت سال ۱۴۰۳ مجوزهای کاغذی بی‌اعتبار هستند و سامانه‌های دولتی و بانکی به فعالان اقتصادی فاقد مجوز الکترونیک (شناسه یکتا) خدمت نمی‌دهند. آن دسته از فعالان اقتصادی که هنوز شناسه یکتا ندارند یعنی نامشان در qr.mojavez.ir نیست می‌توانند با گوشی همراه خود و ورود فقط ۳ کد (شماره‌سریال کارت ملی، شناسه/کد صنفی و کد پستی محل کسب) در درگاه ملی مجوزها (mojavez.ir)، به‌سرعت، رایگان و غیرحضوری مجوز الکترونیکی (شناسه یکتا) دریافت کنند.

کد خبر 847080 منبع: همشهری آنلاین برچسب‌ها وزارت امور اقتصاد و دارایی اصناف

دیگر خبرها

  • صدور حکم انسداد کد ملی افراد در موارد خاص می‌تواند صورت گیرد
  • صدور ۲۹ مجوز تأسیس موزه خصوصی طی ۲ سال گذشته
  • تبدیل ۴۶۸ هزار مجوز کاغذی به شناسه یکتا/ از ۲۵ اردیبهشت، مجوزهای کاغذی بی‌اعتبار می‌شود
  • تبدیل ۴۶۸ هزار مجوز کاغذی به شناسه یکتا
  • مجوزهای الکترونیک به نفع فعالان اقتصادی واقعی است
  • صدور الکترونیکی مجوزها بدون نظارت آسیب‌زا می‌شود
  • سازمان ملی استاندارد صدرنشین جدول تبدیل دستگاهی
  • آخرین آمار از وضعیت تبدیل مجوزهای کاغذی به شناسه یکتا | این ۶ استان کمترین میزان تبدیل مجوزهای کاغذی به الکترونیکی را داشته‌اند
  • مهلت تبدیل مجوزهای کاغذی به الکترونیکی تا 25 اردیبهشت ماه تمدید شد
  • تبدیل ۳۲ درصد مجوزهای کاغذی به الکترونیکی در لرستان