Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش «نماینده» سید احسان ارکانی نایب رئیس کمیسیون ویژه جهش و رونق تولید مجلس شورای اسلامی درباره طرح تسهیل صدور مجوزهای کسب‌وکار اظهار داشت: همه تولیدکنندگان و کسانی که به دنبال راه اندازی یک کسب و کار هستند، مهمترین مانع خود را بحث مجوزها می‌دانند. علت این موضوع این است که در کشور ما سال‌هاست، یک بروکراسی اداری و فشل وجود دارد که حتی در صورت راه اندازی یک کارگاه کوچک، سنگ اندازی‌های بسیار جلوی پای تولید ایجاد می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: در چنین حالتی افراد باید کفش آهنین به پا کرده و به سراغ تک تک سازمان‌های مربوطه بروند تا مجوزهای لازم را اخذ کنند که می‌توان به اداره اماکن، سازمان محیط زیست، اداره منابع طبیعی و امور مالیاتی اشاره کرد. وجود این موانع باعث می‌شود که کارآفرین ما، قبل از شروع کار، در یک بازه زمانی طولانی درگیر مجوزهایی شود که توجیه اقتصادی راه اندازی کسب‌وکار را از بین می‌برد.

نائب رئیس کمیسیون ویژه جهش و رونق تولید مجلس به ضرورت تسهیل سرمایه گذاری در بخش تولید پرداخت و گفت: بهترین بستر برای سرمایه گذاری، در حوزه تولید است، اگر موانعی بر سر راه باشد، این سرمایه گذاری سر از بازارهای دلالی و واسطه گری در حوزه ارز، خودرو و سکه در میآورد که تبعات بدی بر اقتصاد کشور خواهد داشت.

ارکانی افزود: ما در کمیسیون ویژه جهش و رونق تولید برای حل این موضوع، طرح تسهیل صدور مجوزهای کسب و کار را تدوین و ۱۰ ماه روی آن کار کردیم. در این طرح عنوان شده که به جز مواردی که به سلامت و امنیت مردم ارتباط دارد، مجوزهای شروع فعالیت به صورت ثبت محوری و پسینی شوند.

وی اظهار داشت: در واقع در این فرآیند، اطلاعات یک واحد تولیدی در سامانه مربوطه درج می‌شود و ارگان‌ها موظف هستند که در یک بازه زمانی مشخص، پاسخ منفی یا مثبت خود را نسبت به شروع فعالیت واحد تولیدی اعلام کنند. در طرح تسهیل صدور مجوز کسب و کار، عدم پاسخ ارگان‌ها در یک بازه مشخص به منزله تائید فعالیت کسب و کار تلقی می‌شود. با این طرح، بسیاری از افرادی که درگیر فرآیند فرسایشی صدور مجوز هستند، از شر نظام فعلی مجوزها خلاص خواهند شد.

ارکانی در پایان اضافه کرد: مسلما با این طرح می‌توان به انحصار در صدور مجوزها و امضاهای طلایی پایان داد و به تبع آن رقابت در بین واحدهای تولیدی مختلف ایجاد کرد. رقابت میتواند منجر به افزایش کیفیت کالاهای تولیدی شود که اگر چنین چیزی رقم نخورد، تمام واحدهای تولیدیمان مانند حوزه تولید خودرو، انحصاری خواهند شد.

منبع: نماینده

کلیدواژه: احسان ارکانی امضای طلایی تسهیل صدور مجوز کسب و کارها کمیسیون ویژه جهش و رونق تولید طرح تسهیل صدور کسب و کار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت namayande.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «نماینده» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۱۱۰۰۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مهلت تبدیل مجوزهای کاغذی به الکترونیکی تا 25 اردیبهشت ماه تمدید شد

به گزارش خبرنگار جام جم آنلاین یزد، سعید نورایمانی اظهار داشت:  بعد از این مهلت مجوزها قدیمی و فاقد شناسه یکتا از نظر قانونی اعتبار ندارد و این نوع کسب و کارها فاقد مجوز محسوب می شوند.

معاون اقتصادی اداره کل امور اقتصادی و دارایی استان یزد با بیان اینکه علی رغم اطلاع رسانی های انجام شده هنوز بسیاری از کسبه برای تبدیل مجوز های خود از کاغذی به الکترونیکی اقدامی نکرده اند؛ از کلیه صاحبان مشاغل، اصناف، کسبه و بازاریان استان یزد خواست به منظور جلوگیری از ایجاد مشکل در دریافت خدمات بانکی، بیمه ای، مالیاتی و غیره هر چه سریعتر نسبت به الکترونیکی کردن مجوز های کسب و کار خود اقدام کنند. 

به گفته وی صاحبان کسب و کار برای انجام این کار باید  به درگاه ملی مجوز ها به نشانی mojavez.ir   مراجعه نمایند و داشتن شماره پشت کارت ملی، شماره جواز کسب و کار و کد پستی محل کسب و کار برای فرایند الکترونیکی شدن الزامی است و این فرایند در کوتاه ترین زمان ممکن قابل انجام است. 

نورایمانی ادامه داد: فرایند تبدیل مجوزها به الکترونیکی کاملا رایگان و با استفاده از گوشی تلفن همراه در کمترین زمان ممکن امکان پذیر است.

دیگر خبرها

  • تبدیل ۴۶۸ هزار مجوز کاغذی به شناسه یکتا/ از ۲۵ اردیبهشت، مجوزهای کاغذی بی‌اعتبار می‌شود
  • تبدیل ۴۶۸ هزار مجوز کاغذی به شناسه یکتا
  • مجوزهای الکترونیک به نفع فعالان اقتصادی واقعی است
  • صدور الکترونیکی مجوزها بدون نظارت آسیب‌زا می‌شود
  • مهلت تبدیل مجوزهای کاغذی به الکترونیکی تا 25 اردیبهشت ماه تمدید شد
  • ابلاغ مقررات تسهیل صدور پروانه تولید فرآورده‌های طبیعی، سنتی و مکمل
  • تسهیل در صدور پروانه شرکت های داروسازی
  • تبدیل ۳۲ درصد مجوزهای کاغذی به الکترونیکی در لرستان
  • حذف موازی کاری از صنعت داروسازی/ تسهیل در صدور پروانه و تولید
  • حذف موازی کاری از مسیر صنعت داروسازی/تسهیل در صدور پروانه و تولید