Web Analytics Made Easy - Statcounter

علی فیروزی رئیس مرکز ملی مطالعات پایش و بهبود محیط کسب و کار وزارت اقتصاد در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس با اشاره به نقش مهم سهولت اعطای مجوزها در رونق فضای کسب و کار کشور گفت: در چند سال گذشته در کشور عملاً نرخ استهلاک از نرخ سرمایه‌گذاری پیشی گرفته است. دلیل آن هم این است که در ۵ سال اخیر سرمایه‌گذاری جدید یا اتفاق نیفتاده یا خیلی کمتر اتفاق افتاده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: یکی از موانع جدی که سر راه سرمایه‌گذاران است موضوع مجوزها است. به طور مثال اگر شما بخواهید امروز یک کسب و کاری رو با سرمایه اولیه ۲ میلیارد تومان راه‌اندازی کنید، ۲ سال درگیر فرآیند اخذ مجوز کسب و کار مورد نظرتان می‌شوید و قطعاً دو سال آینده با 2 میلیارد دیگر نمی‌توان سرمایه‌گذاری ۲ سال پیش را انجام داد.

رئیس مرکز ملی مطالعات پایش و بهبود محیط کسب و کار ضمن حمایت از تصویب طرح تسهیل صدور مجوزهای کسب و کار گفت: در این طرح قاعده بر این است که پارادایم نظام مجوزدهی عوض بشود نه اینکه اصلاحات جزیی در آن انجام بشود. الان زمان آن فرا رسیده که تا حد زیادی به سرمایه‌گذاران و کسانی که می‌خواهند کسب و کاری راه‌اندازی کنند، اعتماد کرده و از سرمایه‌گذاران درخواست شود که خود اعلام کنند که استانداردهای مورد نیاز برای راه‌اندازی یک کسب و کار را رعایت می‌کنند. بعد از این اعلام از سوی سرمایه‌گذار و راه‌اندازی کسب و کار، مرجع صدور مجوز نیز نظارت پسینی را انجام خواهد داد.

فیروزی با اشاره  به لزوم راه‌اندازی بی کم و کاست درگاه ملی مجوزهای کشور گفت: متاسفانه در کشور مجوزها نه در مناطق بلکه بین آدم‌ها به طور عادلانه توزیع نمی‌شود. این طرح عملاً با تأکید بر درگاه ملی مجوزهای کشور و اختصاص کد یکتا برای هر مجوز و ایجاد شفافیت، این معضل را نیز حل می‌کند. بخش دیگر طرح به شفاف‌سازی بخشنامه‌ها، مقررات و دستورالعمل‌هایی که در مراکز صدور مجوز صادر می‌شود اختصاص داشته که دغدغه اصلی آن پیش‌بینی پذیر کردن آینده برای فعالین اقتصادی است.

وی در پایان تاکید کرد: بخش آخر طرح مجلس به رفع انحصار از مجوزهایی مثل مجوز پروانه‌ی وکالت، سردفتری، و کارشناس رسمی دادگستری اختصاص دارد. کسب و کارهایی که در چند سال اخیر مورد تقاضای بخش اعظمی از مردم بوده است که در این سال‌ها انحصاری بوده‌اند.

انتهای پیام/

 

منبع: فارس

کلیدواژه: علی فیروزی سرمایه گذاران طرح تسهیل صدور مجوزهای کسب و کار درگاه ملی مجوزهای کشور راه اندازی کسب و کار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۱۰۳۶۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اولین مرکز مهارت‌آموزی سربازان وظیفه خوزستان راه‌اندازی شد

ایسنا/خوزستان مدیرکل آموزش فنی و حرفه‌ای خوزستان از راه‌اندازی اولین مرکز مهارت‌آموزی و مشاور شغلی سربازان وظیفه در استان خبر داد.

شهرام ملایی هزاروندی در گفت‌وگو با ایسنا با اشاره به افتتاح مرکز مهارت‌آموزی و مشاور شغلی سربازان وظیفه که امروز (۸ اردیبهشت‌ماه) انجام شد، با تاکید بر رسالت خطیر و سازمانی در راستای توسعه آموزش‌های فنی و حرفه‌ای اظهار کرد: هدف اصلی آموزش‌های مهارتی، تربیت نیروی ماهر و توانمند است و نیرویی که به دانش روز و مهارت دست یابد، می‌تواند در توسعه پایدار نقش موثری ایفا کند.

به گزارش ایسنا، وی  با اشاره به اهمیت مهارت‌آموزی در ایجاد اشتغال پایدار و کارآفرینی، عنوان کرد: چنانچه آموزش‌های مهارتی برای سربازان یگان‌های نظامی، منطبق با فناوری‌های نوین و نیاز بازار کار باشد، این آموزش‌ها موجب تسهیل روند اشتغال‌زایی و  توسعه کارآفرینی  می‌شود.

ملایی هزاروندی خاطرنشان کرد: راه‌اندازی این مرکز، روند آموزش و کسب مهارت توسط سربازان را تسهیل می‌کند و همه سربازان با کسب مهارت لازم در طول خدمت مقدس سربازی، آمادگی لازم برای ورود به بازار کار را خواهند یافت. 

انتهای پیام 

دیگر خبرها

  • تبدیل ۴۶۸ هزار مجوز کاغذی به شناسه یکتا/ از ۲۵ اردیبهشت، مجوزهای کاغذی بی‌اعتبار می‌شود
  • تبدیل ۴۶۸ هزار مجوز کاغذی به شناسه یکتا
  • مجوزهای الکترونیک به نفع فعالان اقتصادی واقعی است
  • صدور الکترونیکی مجوزها بدون نظارت آسیب‌زا می‌شود
  • اولین مرکز مهارت‌آموزی سربازان وظیفه خوزستان راه‌اندازی شد
  • سازمان ملی استاندارد صدرنشین جدول تبدیل دستگاهی
  • آخرین آمار از وضعیت تبدیل مجوزهای کاغذی به شناسه یکتا | این ۶ استان کمترین میزان تبدیل مجوزهای کاغذی به الکترونیکی را داشته‌اند
  • تسهیل گری برای سرمایه گذاران داخلی و خارجی از وظایف مناطق آزاد است
  • مهلت تبدیل مجوزهای کاغذی به الکترونیکی تا 25 اردیبهشت ماه تمدید شد
  • تبدیل ۳۲ درصد مجوزهای کاغذی به الکترونیکی در لرستان