Web Analytics Made Easy - Statcounter

حسن شجاعی رئیس کمیسیون اصل 90 مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس درباره بررسی اولویت دار طرح تسهیل صدور مجوزهای کسب و کار در مجلس گفت: مجلس یازدهم از همان ابتدا کار اهتمام جدی به پیگیری مسائل مردم داشت و برای همین هم از مدت‌ها پیش طرحی برای رفع موانع پیش روی فعالیت‌های اقتصادی تحت عنوان طرح تسهیل صدور مجوزهای کسب و کار را آماده کرد تا مشکلات اخذ مجوزها در کشور را حل کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی خاطر نشان کرد: وضعیت فعلی مجوزدهی در کشور اصلا مناسب نیست و همین امر هم موجب شده تا رتبه ایران در شاخص‌های جهانی سهولت شروع کسب و کارها در جایی باشد که در شان ملت ایران نیست.

رئیس کمیسیون اصل 90 مجلس تاکید کرد: با توجه به ضرورتی که در اصلاح سازوکارهای مجوز دهی کشور وجود دارد، نمایندگان مجلس تصمیم گرفتند تا طرح تسهیل صدور مجوزهای کسب و کار را با قید فوریت بررسی و در دستور کار قرار دهند.

شجاعی افزود: امیدوارم که طرح تسهیل صدور مجوزها در صحن علنی مجلس تصویب شود تا اصلاحات جدی در شیوه و سازوکار صدور مجوز به وجود بیاید.

وی در توضیح مزایای طرح تسهیل صدور مجوزهای کسب و کار گفت: در این طرح تلاش شده تا موانع بروکراتیک اخذ مجوز به حداقل برسد. برای مثال مجوزها به دو دسته ثبت محور و تایید محور تقسیم شوند و فقط برای اخذ مجوزهای تایید محور نیاز به صرف زمان باشد و در مجوزهای ثبت محور، ثبت اطلاعات به منزله اخذ مجوز تلقی شود..

رئیس کمیسیون اصل 90 مجلس اضافه کرد: در این میان فقط مجوزهای تایید محور که مجوزهای مرتبط با امنیت و سلامت عمومی هستند نیاز به صرف زمان برای اخذ مجوز خواهند داشت که تازه آن مدت زمان هم محدود در نظر گرفته شده و اگر دستگاه صادرکننده مجوز در زمان تعیین شده مجوز را تعیین تکلیف نکند، درگاه واحد صدور مجوز به صورت خودکار، مجوز را صادر خواهد کرد.

شجاعی تاکید کرد: با تصویب طرح تسهیل صدور مجوزهای کسب و کار، رویکرد مجوز دهی با هدف حذف بروکراسی‌های اضافی و رفع انحصار، اصلاح خواهد شد.

وی گفت: در حال حاضر برخی تشکیلات صنفی و حتی دستگاه‌های دولتی از صدور مجوز برای متقاضیان خودداری می‌کنند و با این کار عملا سد راه افرادی می‌شوند که می‌خواهند فعالیت اقتصادی خود را آغاز کنند.

رئیس کمیسیون اصل 90 مجلس ادامه داد: اشباع بازار یکی از بهانه‌هایی است که به واسطه آن مراجع صدور مجوز به استناد آن مانع از ورود افراد جدید به کسب و کارها می‌شود و با این کار موجب به وجود آمدن انحصار و امضاهای طلایی می‌شوند.

شجاعی تاکید کرد: طرح تسهیل صدور مجوز های کسب و کار، بهانه‌های مختلفی که مانع از صدور مجوز می‌شده است را رفع کرده و صریحا با وضع هر گونه محدودیت به بهانه اشباع بازار مخالفت کرده است.

وی خاطر نشان کرد: یکی از راهکارهایی که برای رفع انحصار در این طرح در نظر گرفته شده است، حذف ظرفیت گذاری عددی از فرایند صدور مجوز و جایگزین کردن صلاحیت‌های علمی به جای آن است.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: حسن شجاعی رئیس کمیسیون اصل 90 مجلس طرح تسهیل صدور مجوزهای کسب و کار اشباع بازار امضای طلایی انحصار طرح تسهیل صدور مجوزهای کسب و کار رئیس کمیسیون اصل 90 مجلس طرح تسهیل صدور مجوز کسب و کار اخذ مجوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۰۷۲۸۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تسهیل در صدور پروانه شرکت های داروسازی


به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، دکتر علیرضا رستمی گفت؛ تلاش ما بر این است که منویات مقام معظم رهبری در امر ″جهش تولید با مشارکت مردم″ را جامه عمل بپوشانیم، لذا با تدبیر ریاست سازمان، مقررات تسهیل شده جدیدی در صدور پروانه تاسیس واحد تولیدی فرآورده‌های طبیعی سنتی مکمل ابلاغ کردیم.
وی در توضیح بیشتر بیان داشت: اگر خط تولید کارخانه‌ای توسط اداره کل داروی سازمان غذا و دارو به تایید فنی GMP رسیده باشد، نیازی به موازی کاری و طی مجدد مراحل تایید در اداره کل فراورده‌های سنتی مکمل طبیعی نخواهد داشت و این موضوعی است که پیش از این بعضا تا حدود شش ماه به طول می‌انجامید.
دکتر رستمی تصریح کرد: مباحث جهش تولید، رونق صادرات و خودکفایی در تولید مواد اولیه فراورده‌های طبیعی سنتی مکمل در دستور کار ویژه این اداره کل قرار دارند.
لازم به ذکر است حسب تاکید سرپرست اداره کل امور فراورده‌های طبیعی، سنتی و مکمل سازمان غذا و دارو، ایفدانا پیگیری عملیاتی شدن بخشنامه‌هایی که با عنوان جهش تولید صادر شده اند را در دست اقدام خواهد داشت.

دیگر خبرها

  • تبدیل ۴۶۸ هزار مجوز کاغذی به شناسه یکتا/ از ۲۵ اردیبهشت، مجوزهای کاغذی بی‌اعتبار می‌شود
  • تبدیل ۴۶۸ هزار مجوز کاغذی به شناسه یکتا
  • مجوزهای الکترونیک به نفع فعالان اقتصادی واقعی است
  • صدور الکترونیکی مجوزها بدون نظارت آسیب‌زا می‌شود
  • سازمان ملی استاندارد صدرنشین جدول تبدیل دستگاهی
  • صدور ۴۹۴۰ شناسه یکتا برای پروانه کسب‌های کاغذی در خراسان شمالی
  • آخرین آمار از وضعیت تبدیل مجوزهای کاغذی به شناسه یکتا | این ۶ استان کمترین میزان تبدیل مجوزهای کاغذی به الکترونیکی را داشته‌اند
  • مهلت تبدیل مجوزهای کاغذی به الکترونیکی تا 25 اردیبهشت ماه تمدید شد
  • تسهیل در صدور پروانه شرکت های داروسازی
  • تبدیل ۳۲ درصد مجوزهای کاغذی به الکترونیکی در لرستان