Web Analytics Made Easy - Statcounter

سید احسان خاندوزی، عضو کمیسیون جهش تولید در گفتگو با خبرنگار مهر درباره جزئیات طرح تسهیل صدور مجوزهای کسب و کار و مزایای آن گفت: طرح تسهیل صدور مجوزها مجموعاً شامل دو بخش است. مواد یک تا سه طرح به مسئله ماده ۷ قانون اصل ۴۴ بر می‌گردد که به دنبال تقسیم کسب و کارها به دو نوع ثبت محور و تأیید محور و در نتیجه تفکیک شیوه مجوزدهی به این دو نوع کسب و کار است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی توضیح داد: بر اساس طرح تسهیل صدور مجوزها فقط کسب و کارهایی که موجب مخاطرات زیست محیطی، امنیتی و سلامت عمومی می‌شوند نیاز به مجوز دارند و بقیه کسب و کارها صرفاً با تعیین کسب و کار خودشان در مکان‌های مجاز می‌توانند شروع به فعالیت کنند.

نایب رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس ادامه داد: برای کسب و کارهای ثبت محور، پرینت درگاه ملی مجوزهای کشور به منزله مجوز آن کسب و کار محسوب می‌شود و نظارت‌ها به مرحله پسینی یعنی بعد از دریافت مجوز موکول خواهد شد.

خاندوزی با اشاره به شیوه صدور مجوز برای کسب و کارهای تأیید محور عنوان کرد: در موضوع کسب و کارهای تأیید محور، دستگاه‌های صادرکننده مجوز بر اساس طرح تسهیل مکلف هستند در دوره بسیار کوتاهی پاسخ تأیید یا عدم تأیید خودشان را به صورت مکتوب در اختیار متقاضیان آن مجوز قرار دهند و اگر بازه زمانی را رعایت نکنند به منزله صدور مجوز و موافقت آن دستگاه تلقی خواهد شد.

وی در خصوص مزایای تغییر شیوه صدور مجوز در کشور گفت: با این کار دیگر فعالان اقتصادی ۶ ماه تا یک سال در صف نمی‌مانند تا تازه دستگاه‌های اجرایی به آن‌ها پاسخ دهند بلکه بعد از انقضا مهلت زمانی در نظر گرفته شده در قانون، مجوز به طور اتوماتیک صادر خواهد شد مگر اینکه دستگاه به صورت مکتوب دلایل روشنی را برای عدم صلاحیت متقاضی مجوز به صورت مکتوب اعلام کند.

عضو کمیسیون ویژه جهش تولید عنوان کرد: مواد چهارم تا ششم طرح تسهیل صدور مجوزهای کسب و کار هم به کسب و کارهای حوزه بازار خدمات حقوقی از جمله وکالت، سردفتری و کارشناسان رسمی دادگستری ارتباط دار که در آن هم مقرر شده است تا آزمون سالانه‌ای برگزار بشود و افرادی که ۷۰ درصد امتیاز بالاترین افراد شرکت کنندگان در این آزمون‌ها را داشتند، بتوانند وارد مرحله‌ی مصاحبه، اشتغال و دوره‌ی کارآموزی شوند.

کد خبر 5285367

منبع: مهر

کلیدواژه: طرح تسهیل صدور مجوزهای کسب و کار سید احسان خاندوزی فضای کسب و کار قیمت نفت ویروس کرونا قیمت جهانی نفت قیمت جهانی طلا افغانستان نفت خام واکسن کرونا صادرات غیرنفتی قیمت طلا رمز ارز کرونای دلتا تعطیلات کرونایی سازمان هواپیمایی کشوری سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای طرح تسهیل صدور کسب و کارهای صدور مجوز کسب و کار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۸۶۶۹۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آخرین آمار از وضعیت تبدیل مجوزهای کاغذی به شناسه یکتا | این ۶ استان کمترین میزان تبدیل مجوزهای کاغذی به الکترونیکی را داشته‌اند

به گزارش همشهری آنلاین، تعداد مجوزهای کاغذی که تا روز هفتم اردیبهشت به شناسه یکتا تبدیل شده است به ۴۵۲ هزار و ۴۸ مجوز رسید که از این تعداد سهم اصناف ۴۲۴ هزار و ۵۷۶ مجوز است.

در بین دستگاه‌ها بیشترین تبدیل مجوزهای کاغذی به شناسه یکتا از سوی سازمان ملی استاندارد، اصناف، وزارت ورزش و جوانان و سازمان نظام پزشکی انجام شده است. هر یک از این دستگاه ها به ترتیب ۲۴.۳ درصد، ۱۷.۶ درصد، ۸.۴ درصد و ۳.۳ درصد از کل مجوزهای کاغذی صادره خود را به شناسه یکتا تبدیل کرده اند.

گفتنی است؛ در میان استان ها بیشترین تبدیل مجوز کاغذی به شناسه یکتا در استان های لرستان، گیلان، چهارمحال و بختیاری و خراسان جنوبی صورت گرفته است. در هر یک از استان های مذکور به ترتیب ۱۲.۷ درصد، ۱۲.۷درصد، ۱۰.۶ درصد و ۸.۸ درصد از مجوزهای کاغذی صادره به شناسه یکتا تبدیل شده است.

براساس این گزارش کمترین میزان تبدیل مجوزهای کاغذی به الکترونیکی به ترتیب در استان های گلستان، کرمان، بوشهر، فارس، هرمزگان و سیستان و بلوچستان صورت گرفته است.

لازم به ذکر است، از ۲۵ اردیبهشت سال ۱۴۰۳ مجوزهای کاغذی بی‌اعتبار هستند و سامانه‌های دولتی و بانکی به فعالان اقتصادی فاقد مجوز الکترونیک (شناسه یکتا) خدمت نمی‌دهند. آن دسته از فعالان اقتصادی که هنوز شناسه یکتا ندارند یعنی نامشان در qr.mojavez.ir نیست می‌توانند با گوشی همراه خود و ورود فقط ۳ کد (شماره‌سریال کارت ملی، شناسه/کد صنفی و کد پستی محل کسب) در درگاه ملی مجوزها (mojavez.ir)، به‌سرعت، رایگان و غیرحضوری مجوز الکترونیکی (شناسه یکتا) دریافت کنند.

کد خبر 847080 منبع: همشهری آنلاین برچسب‌ها وزارت امور اقتصاد و دارایی اصناف

دیگر خبرها

  • تبدیل ۴۶۸ هزار مجوز کاغذی به شناسه یکتا/ از ۲۵ اردیبهشت، مجوزهای کاغذی بی‌اعتبار می‌شود
  • تبدیل ۴۶۸ هزار مجوز کاغذی به شناسه یکتا
  • مجوزهای الکترونیک به نفع فعالان اقتصادی واقعی است
  • صدور الکترونیکی مجوزها بدون نظارت آسیب‌زا می‌شود
  • سازمان ملی استاندارد صدرنشین جدول تبدیل دستگاهی
  • آخرین آمار از وضعیت تبدیل مجوزهای کاغذی به شناسه یکتا | این ۶ استان کمترین میزان تبدیل مجوزهای کاغذی به الکترونیکی را داشته‌اند
  • مهلت تبدیل مجوزهای کاغذی به الکترونیکی تا 25 اردیبهشت ماه تمدید شد
  • تبدیل ۳۲ درصد مجوزهای کاغذی به الکترونیکی در لرستان
  • حذف موازی کاری از صنعت داروسازی/ تسهیل در صدور پروانه و تولید
  • حذف موازی کاری از مسیر صنعت داروسازی/تسهیل در صدور پروانه و تولید